lørdag 31. oktober 2009

Kjære Tom!



Vår gode venn Tom, er en utrolig hyggelig, sunn og sporty kar. Jeg tror ikke han har mye underhudsfett på kroppen -og grunnen til det er nok allsidigheten hans innen trening.
Her snakker vi alt fra helsestudio, til langrenn og sykling. Generelt sett er han i ekstremt god form!
I tillegg til det er han både god til å lage mat, og glad i og kose seg.
I dag derimot, kom det frem at han ikke er så god på fisk. Og fisk trenger man å få i seg, gjerne flere ganger i uken.
Derfor, Tom, så får du av meg en veldig god og enkel fiskeoppskrift!

SPICY STEINBIT

Steinbit
Chili
Bladpersille
Lime
Potet, eller søtpotet
Hvitløk
Melk
Sopp
Løk
Eple

Gjør slik:
Ta ut evt bein av fisken - det skal ikke være mange. Drypp på litt olje.
Press over litt limesaft, og hakk både urter og chili fint. Rull fisken i urter, chili, salt og pepper. Sørg for at det er godt dekket.
La fisken steke på 200 grader i ca 10-12 min.
Server fisken med en potetmos. Enten av poteter eller søtpoteter. Kok potetene møre og mos de med litt melk og hakket hvitløk, samt salt og pepper.
Stek sopp, eple og løk sammen i smør og olje , til det har fått fin farge.
Server fisken fint oppå et speil av potetmos og ha soppen over.
Får du ikke tak i steinbit, er det helt ok å bruke breiflabb.



Good luck :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar