onsdag 9. desember 2009

En litt annerledes tradisjon......


I år, skal julaften feires hjemme hos oss. Det gleder vi oss begge til. Det blir selvsagt tradisjonell julemat.. kirkebesøk....sølvguttene på tv osv.
MEN... i år innfører vi en tradisjon som er ny for oss: Ingen gaver utveksles mellom de voksne!
Hva synes dere om det, tro???



Jeg elsker gaver!
Virkelig elsker både å gi gaver, og få gaver..... så at ideèn kommer fra denne kanten er kanskje merkelig.
Visst får vi ting vi ønsker oss og trenger hvert år. Men i realiteten er det jo bare bytting av penger vi driver med. Stort sett har vi da råd til å kjøpe oss det vi trenger av gryter, sengetøy og håndklær. Og det trenger slett ikke å komme i gaveformat for å gjøre meg glad.
Vi har alle voksne inngått en "pakt", som sier at ingen gaver skal medbringes til hverandre.
Beløningen for å la være å kjøpe gaver er at vi etter nyttår tar en helaften med hele gjengen i hovedstaden: Middag og teater!
DET er noe vi gjør altfor sjelden i samlet flokk.. og som alle garantert vil sette stor pris på. En liten positiv flukt i hverdagen. :)
Julekvelden er jo i grunn koselig nok i seg selv.



Jeg innrømmer glatt at tiden etter middag, hvor gavene normalt skal åpnes, kanskje blir litt rar og uvant. Men vi skal nok finne noe hyggelig å fylle den med!
Får sørge for å servere godt med vin/øl/snaps til gjestene under middagen, så det kanskje dukker opp noen skandaler som kan ta oppmerksomheten vekk fra "SE - ingen pakker under juletreet i år"..... hihi :)



Vel vel.... skal sørge for å fortelle hvordan dette faktisk var.

I mellomtiden får dere fortsatt ha en fin ventetid, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar